Kodak: De KODAK TRILLIAN SP Thermische Platen - goed voor het milieu en de portemonnee

TRILLIAN SP Platen zijn speciaal ontwikkeld om commerciėle drukkerijen, uitgevers en verpakkingsoffsetdrukkerijen een uitstekende productiviteit en efficiėntie, een optimaal rendement en een lager chemicaliėnverbruik te garanderen. De voordelen zijn legio:

  • compatibel met het merendeel van de bestaande CTP- en ontwikkelapparatuur
  • vergemakkelijkt het reinigen van de processor
  • minder frequent onderhoud nodig
  • garantie op meer stabiliteit met minder variatie en opvolging door de operator
  • hogere ontwikkelsnelheid en dus ook een snellere verwerking met hoogwaardige en consistente prestaties op de pers

TRILLIAN SP Platen verlagen zo niet alleen de totale cost of ownership, maar ze bieden daarnaast ook belangrijke ecologische voordelen. Zo verbruiken ze significant minder chemicaliėn en vereisen ze geen voorbak- of nabakovens, zelfs niet bij lange jobs met belastende chemische omstandigheden.

In combinatie met een MAGNUS 800Z QUANTUM Plaatbelichter staan de TRILLIAN SP Platen garant voor een optimale efficiėntie en productiviteit. De nieuwe plaat is met zijn stabiliteit, snelle beeldvorming en ontwikkeling immers perfect geschikt voor de MAGNUS 800Z QUANTUM Plaatbelichter met zijn verwerkingssnelheid van 60 platen per uur. Bovendien is de oplossing voorzien van de enige 8-pagina APL in de sector, zodat de plaatproductie langer zonder operatortoezicht kan verlopen. De TRILLIAN SP Thermische Platen zijn ook bijzonder geschikt voor het drukken met UV-inkten.
 
Voor meer informatie kan u het volledige bericht hier raadplegen of contact opnemen met Hilde Scheers via het volgende mailadres: hilde.scheers@kodak.com.

Strategische partners VIGC: