Welkom bij GraphicBrain.com!

GraphicBrain.com is de informatieportal van het VIGC, het Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie. Op deze website vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw kennisniveau nog verder te verhogen, om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen, om uw bedrijf voor te bereiden op de toekomst:

Het grootste, meest informatieve gedeelte van de website is exclusief gereserveerd voor leden van het VIGC. Lidmaatschap bij het VIGC staat open voor alle bedrijven die actief zijn in de wereld van grafische communicatie. De bijdrage is afhankelijk van de omzet en begint al vanaf een kleine 140 euro/jaar, het maximum is 1.143,30 EUR/jaar per firma. Een overzicht van alle voordelen van het VIGC-lidmaatschap vindt u op de website van het VIGC.

Een korte rondleiding in GraphicBrain.com vindt u bij 'Introductie'.

 

Preview: VIGC Blog!

GraphicBrain.com, de informatieportal van het VIGC, gaat uitgebreid worden met een blog. Daarop zullen de VIGC-medewerkers regelmatig actuele informatie plaatsen. Bijvoorbeeld verslagen van evenementen. Maar ook informatie naar aanleiding van eigen testen en eigen onderzoek, of op basis van artikels die we gelezen hebben. Kortom: een interessante mix van informatie!

Bekijk hier al de preview van onze blog! Zodra de testfase is afgelopen, zal de VIGC-blog op de beginpagina van GraphicBrain.com.

 

 

Strategische partners VIGC: